Polityka prywatności

Obowiązek informacyjny RODO:
Administrator danych osobowych:
Administratorem Państwa danych osobowych jest: Karen Saakjan, prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą F.H. Dawo, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Przedsiębiorczości i Technologii pod adresem ul. Sabały 49, 31-479 Kraków, NIP: 6791530280, REGON: 357085190. W sprawach związanych z Państwa danymi osobowymi proszę kontaktować się z administratorem za pomocą poczty elektronicznej: f.h.dawo@gmail.com
Cel przetwarzania danych osobowych: Państwa dane przetwarzane będą w celach: przedstawienia oferty, realizacji umowy handlowej, podjęcia działań poprzedzających zawarcie umowy handlowej, świadczenia usług drogą elektroniczną, rozpatrywania reklamacji, obsługi zwrotów, działań promocyjnych i handlowych sprzedawcy, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO, tj. do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy. Podanie danych osobowych jest dobrowolne i stanowi warunek zawarcia umowy, ponieważ brak zgody na przetwarzanie danych osobowych oznaczonych jako obligatoryjne, uniemożliwi wykonywanie usług i realizację umów handlowych przez Sprzedawcę.
Udostępnianie danych osobowych: Dane będą udostępniane podmiotom upoważnionym takim jak: bank, firma kurierska, platforma obsługi procesu sprzedaży, platforma obsługi procesu księgowości, na podstawie przepisów prawnych w celu wykonania umowy handlowej i świadczenia usług.
Przekazywanie danych osobowych: Dane nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy i organizacji międzynarodowych.
Okres przechowywania danych osobowych: Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do wykonania umowy handlowej, a po tym czasie przez okres czasu odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń, jakie może ponosić administrator danych i jakie mogą być ponoszone wobec administratora danych. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi sześć lat, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - trzy lata.
Przysługujące Państwu prawa: Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych, lub innych praw przyznanych na mocy RODO, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
Bezpieczeństwo danych osobowych: Dane osobowe są gromadzone z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione.    

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl